Installation of ceiling HVAC ventilation hole from ventilation skin cover

København Hulboring’s arbejde er til gavn for revisorer og andre kontormedarbejdere

Den danske sommer er på trapperne og vi ved selvfølgelig ikke på forhånd hvordan sommeren 2021 kommer til at se ud mht. vejret, om den kommet til at ligne den varme og tørre sommer som vi i Danmark oplevede i 2018 eller om sommeren 2021 kommer til at ligne en klassisk Dansk sommer med regnvejr de fleste dage. Vi opfordrer i i hvert fald alle til at være forberedte på alle typer vind og vejr mht. til valg af ventilationssystem og klimaanlæg infor sommeren. 

Selvom at det er Corona er der mange kontorer og arbejdspladser der er åbnet og København Hulboring arbejder til dagligt med at hjælpe kontorer og virksomheder, så at de kan opnå et bedre indeklima og en mere stabil temperatur indenfor. Vi hjælper disse kontorer og virksomheder gennem at bore huller for at skabe plads til indendørs ventilation og klimaanlæg. Det er nemlig en forudsætning at der bliver boret og gjort plads, før at man kan montere f.eks. en Duka eller en varmepumpe/klimaanlæg.

Hvem har gavn af et klimaanlæg eller en Duka?

Alle som er meget indenfor og i forvejen oplever et dårligt indendørsklima kan have stor gavn af et nyt klimaanlæg eller en Duka. 

Om foråret er der fremforalt mange kontorer og virksomheder som f.eks. bogholdere og revisorer i København der investerer i et bedre indendørsklima. De hyrer os til at bore hullerne og efterfølgende så bruger også nogle af dem vores samarbejdspartner til opsætning af selve Dukaen eller -klimaanlægget. 

Hvad er forskellen mellem en Duka og et klimaanlæg?

En Duka er en relativt lille investering og er nem at opsætte, den fylder ikke heller særlig meget (se video nederst). Som regel skal der kun bores et hul i ydervæggen og så er der plads til en Duka. En Duka anbefales til dem der effektivt og billigt ønsker et bedre indendørs klima med mindre fugt og radon. 

Et klimaanlæg kan både reglerne og skabe varm og kold luft og det er her en Duka og en varmepump/klimaanlæg skiller sig ad. Et klimaanlæg kan mere og det fylder mere og er også en lidt større investering. 

Det er også godt at vide at et klimaanlæg kan komme til at larme lidt og udgiver en varm (eller kold) luft hvor den står placeret, derfor er det vigtigt at forholde sig til placeringen, hvor selve anlægget skal monteres. At placere et klimaanlæg lige overfor sofaen i stuen eller i et lukket værelse er f.eks. ikke optimalt.  

Håndværkerfradrag på klimatilpasning

Det er også godt at vide at du kan få håndværkerfradrag på klimatilpasning, det kan nogle gange være udfordrende at få med alt mht. til både fradrag og tilskud i regnskabet, København Hulboring anbefaler derfor brugen af en personlig revisor, læs mere om personlig revisor her; https://personligrevisor.dk/