Bore i fundament

Bore i fundament

Det kan være flere årsager till hvorfor du har brug for at bore i fundament. Måske skal du bygge en terrasse hvor du har brug for at fastgøre den nye terrasse i fundamentet. Eller måske skal du installere ventilation i din kælder og derfor skal du bore hul i dit kælderfundament, for at gøre plads til ventilationskanalen. Årsagerne kan som sagt være flere eller mange.

God at vide når du vi bore i dit fundament

Fundamentet er en bærende del af dit hus, det er derfor vigtigt af være omhyggelig og undersøge betydningen af at bore i fundamentet før du går i gang med at slynge boremaskinen. Selvom at der kan være penge at spare ved at bore selv, så anbefaler vi at du hyrer et professionelt selskab, til borer opgaver som skal udføres i fundamentet. Selskaber som os, er forsikrede overfor alle de skader, som kan opstå hvis noget går galt i processen. 

En forkert boring i fundamentet kan lede til skader i bygningens konstruktion, som efterfølgende kan koste flere hundredtusindkroner at rette op på. Så undgå ubehagelige overraskelser og få et tilbud med garanti hos os, så boring af huller i dit fundament. 

Det en nemt at få tilbud hos os på borer opgaver som ska udføres i dit fundament. Har du også brug for en maler? Så kan du med fordel få maler tilbud, gennem at klikke på linket. Det er lige så nemt.

Kan man bore i alle fundament?

Det er lagt fra alle fundamenter som du kan bore i, det er f.eks. ikke muligt at bore i så kaldte punktfundamenter. Hvis du borer i et punktfundament er der en meget stor sandsynlighed for at du skader hele konstruktionen. Du kan læse mere om hvad der findes forskellige typer af punkfundamenter her.  

Kontakt os for mere info

Har du spørgsmål til fundamenter, med henblik på at bore i fundament, skriv til vores mail: kontakt@koebenhavns-hulboring.dk eller ring 22122894. Vi ser frem til at hjælpe dig med enhver spørgsmål. 

Du kan også kontakte os hvis du ønsker at montere indbyggede spots i dit fundament, da vi er en del af Norh Entreprise, som er en autoriseret elektriker i København, som lovligt kan montere selve lyskilderne og trække kabler. Derfor kan du få en komplet løsning hos os, hvis du ønsker at montere belysningspots i dit fundament. 

Tøv ikke med at kontakte os, vi ser frem til at høre fra dig!

Bore i fundament og bore til punktfundament
Akut gravmand og gravemaskine med døgnvagt i København
Ring os idag

Kontakt København hulboring og diamantskæring København. Vi udfører opgaver hele vejen fra Amager til Holbæk.