Diamantboring til VVS-installationer

Hulboring til alt rørføring og afløb

København hulboring borer huller i alle diamanter til VVS installationer. Det kan f.eks være huller til fremtide vandinstallationer, huller i badværelse til toilette eller andre stede der det skal være et hul, så at det er plads til diverse rørforing. 

Vi går også meget op i at yde et højt serviceniveau, det er er selvfølgelig for os at holde aftaler. Ingen håndværkere eller person skal behøve vente på os.  

Professionel betonboring københavn, samt diamantboringVVS

Forskellige huller til VVS

Diamantboring, boring i Mursten, boring i beton og andre hårdførtde materialer

Diamantboring til VVS er en af Københavns hulborings absolutte kernekompetence. Forskellige størrelser på huller bores i beton, marmor, , mursten, asfalt, natursten og andre hårde materialer med diamantbor i dimensioner op til ø800mm.

København hulboring har kundskaben til at klare de større opgaver med hundredevis af huller, og vi er samtidig fleksible nok til at bore enkelte og små huller for både håndværkere, det private og mindre byggerier til f.eks ventilation som Duka one, aftræk til vaske og tørremaskenier, emhætter eller afløb og meget mere.

København hulboring borer huller med diamantboring til alle der skal bruge et hul. Som du nu forstår så er det lige meget for os om handler om et enkelt hul til en ventilation i et badværelse eller om det er 100 huller i et byggeri der skal bores. Alle opgaver prioriteres lige højt hos os. 

En opgave der er almindelig hos København hulboring er diamantboring til VVS. VVS;er skal som regel bruge huller til det meste indenfor rør føring. Det kan f.eks. være;

Huller til installation af fjernvarme

En installation af fjernvarme og varmeveksler, er en stor investering. Men på sigt bliver det billigere. Da driften i et gammeldags oliefyr er meget dyrere end fjernvarme. København hulboring borer alle de huller der skal være for at VVS-installatøren skal kunne installere fjernvarme.

Hulboring og diamantboring til centralvarme

Hvad er centralvarme? Et centralvarmesystem er et system, oftest placeret i en kælder eller et fyrrum eller et andet centralt sted i bygningen. Centralvarmesystemet  forsyner flere værelser eller boliger (lejligheder) med varme. Centralvarmesystemet er i grund og bund en generator der genererer varme, et rørsystem samt varmeflader og sammen danner de et vandkredsløb. Her skal det bores mange huller i mange størrelseordender, ofte med diamantboring.  Det kan vi klare.

De to ovenstående er to eksempel på diamantboring til VVS. Vi tager os af alle huller der skal borer i alle diameter. F.eks. skal din VVS-ere eller dig der er en VVS installatør have huller til følgende;

  • Bygas
  • Toailetentreprise
  • Udluftninghætter
  • Tagrender.
  • Nedløb.
  • Udskiftning af sanitet,
  • Faldstammer
  • Reparationer
  • Andre ny installationer
 

Som i nok kan regne ud af at kigge på ovenstående liste så skal det mange huller til i en bygning. Et hul er ikke bare et hul og mange gange kan det være en kompliceret opgave at løse. Her kræves då de stærkeste maskiner indenfor Diamantboring, hulboring osv. Dem har vi på vores lager.

Vi kan derfor hurtigt rykke ud hvis du skal bruge et hul til en VVS-installation.

Er du ikke en VVS-installatør og går med et VVS-problem derhjemme så kan du tage et kig på denne oversigt https://www.vvs-oversigt.dk/ og finde dig en god VVS-installatør hvor du en bor i Danmark.

Har du et spørgsmål?

Kontakt os

Ring eller skriv til os og vi vender tilbage ved første lejlighed

Diamantboring VVS, borer i de hårdeste materialer.