Håndværker- og borer-arbejde tilbud, overslag, eller timepris

Håndværker- og borer-arbejde: tilbud, overslag, eller timepris?

Kender du forskellen imellem fast tilbud, prisoverslag og timepriser indenfor håndværk? Hvis du ikke gør, så vil vi her forklare hvad de forskellige begreb betyder for dig, når du skal hyre en håndværker generelt.   

Det starter altid med at du tager kontakt til os (eller en håndværker). Vi har den viden og erfaring der skal til for at kunne finde frem til og føreslå den bedste løsning på dit næste byggeprojekt. Det er en stor fordel for os hvis du på forhånd kan lave en grundig beskrivelse af din opgave og eventuelt også sende nogle billeder. 

Når du på forhånd giver os meget præcise oplysninger om din opgave, så kan vi hurtigt danne os et overblik og afgøre om det er den bedste løsning for dig. Nogle gange så lykkes det os at komme med både bedre og/eller billigere løsninger end hvad du først har tænkt.

Fast pris på håndværk og diamantboring

En fast pris betyder, som ordet antyder, at prisen for det arbejdet er fast, prisen som parterne har indgået, skal udføres til det beløb som parterne er blevet enige i. Hvis du har en skriftlig aftale, er der sjældent behov for en diskussion om, hvilken pris der gælder. 

Tvister om kontrakter, der udføres til en fast pris, handler derfor oftere om, hvilke opgaver der er inkluderet i den faste pris. Det er vigtigt, at parterne omhyggeligt regulerer i aftalen, hvilke arbejde der er dækket af den faste pris hvis der kommer ekstra arbejde ind osv. 

Jo mere udspecificeret et tilbud er jo mere forventings afstemt bliver det imellem dig og håndværkeren desto mere tryg opleves processen, for både dig som kunde og os som håndværkere. Dette går vi meget op i hos København Hulboring.

Prisoverslag  på håndværker- og diamantborer-ydelser

Hos København Hulboring så starter vi som regel med at give vores kunder et overordnet prisoverslag, hvis prisen er nogenlunde er som forventet forsætter vi gerne at specificere vores overslag yderligere på de større opgaver, så at det mere eller mindre ligner et fast tilbud. Vi kan selvfølgelig også komme overens om en fast timepris. Vi vil dog altid informere dig, hvis vi kan se, at den endelige pris kommer til at afvige nævnvært meget fra overslaget, dette gør vi uanset om det drejer sig om en lille eller en stor opgave.

Fast timepris på håndværkeren og diamantborerens arbejdstid

Vi kan blive enige om at arbejdet vil foregå til en fast timepris, vi arbejder ofte til en fast timepris på mindre opgaver. På mindre opgaver så er det nemmere for os at estimere forbruget af antal timer og der af totalprisen for arbejdet. 

Det plejer dog være udforende at arbejde med timepriser på store opgaver. Disse udfordringer går begge veje. Det kan være stressede for dig som kunde at lægge mærke til at det tager længere tid end forventet og stressede for os at vi måske i den sidste ende står med en utilfreds kunde. 

Vi håber nu på at du er blevet klogere på de forskellige varianter af prissætninger og hvad de betyder for dig i forhold til at hyre en håndværkere. Hvis du ønsker et tilbud af os så kan du nemt hente ét tilbud i vores kontaktformular er på hjemmesiden. Så kan vi efterfølgende drøfte pris.  Hvis du søger et tilbud til noget andet inden for håndværk og der ikke drejer sig om en borings opgave så kan du for eksempel indhende et byggetilbud her.