Vil du gerne sælge dit hus ved selvsalg?

Country home

Du behøver ikke en ejendomsmægler til at sælge dig hus. En ejendomsmægler vil opkræve et salær som blandt andet går til løn for det arbejde det kræver at udarbejde papirer, fremvise dit hus og komme i mål med en handel. Det kan dog alligevel virke som en stor mundfuld at skulle til at sælge sin ejendom ved selvsalg helt uden hjælp fra de professionelle. Der er dog hjælp og vejledning at hente fra boligadvokaterne. Her kan du få hjælp til at udarbejde alt det juridiske, så du kan koncentrere dig om at fremvise boligen og få den solgt til potentielle købere. 

Der er mange krav der skal overholdes 

Ved et boligsalg er der mange krav og lovmæssige foranstaltninger, der skal overholdes. Derfor kan det måske virke lidt uoverskueligt at skulle i gang med at sælge dit hus helt udenom en ejendomsmægler der jo på normal vis sørger for, at alle de nødvendige foranstaltninger tages. Med en boligadvokat kan du få hjælp til selvsalg, så du mere eller mindre ikke skal røre en finger. Her bliver der taget kyndigt hånd om udarbejdelse af de nødvendige papirer og dokumenter, som der er brug for ved en bolighandel. Således undgår du at komme ind i juridiske problemer når du vælger at sælge dit hus ved selvsalg. 

Opnå en større fortjeneste ved selvsalg 

Der er ikke noget endegyldigt svar på, hvor mange penge der er at spare ved at sælge din ejendom udenom en ejendomsmægler. Et estimat ligger på mellem 50.000 og 100.000 kroner og det er alligevel også værd at tage med i den fortjeneste du kan gøre på et salg. Når du vælger en sælgerpakke til selvsalg hos en boligadvokat, er der altså derfor utroligt mange penge at spare og det er endda helt uden at ende i juridiske eller økonomiske komplikationer i forbindelse med salget. Din boligadvokat vil nemlig sørge for, at købsaftalen udarbejdes efter forskrifterne og at de bilag der er nødvendige ligger klar til brug, når der står en køber klar til at skrive under. Det gælder også indhentning af alle de offentlige oplysninger der kræves i forhold til servitutter, tingbog og ejendomsrapport. Dermed kan du trygt læne dig tilbage, til trods for at der ikke er en ejendomsmægler til at holde styr på dokumenterne og trygt og sikkert sælge dit hus igennem selvsalg.  

Sales are selling home. There are documents with the replica and
Akut gravmand og gravemaskine med døgnvagt i København
Ring os idag

Kontakt København hulboring og diamantskæring København. Vi udfører opgaver hele vejen fra Amager til Holbæk.